Αρχική Υπηρεσίες Business στρατηγική & σχεδιασμός

Business στρατηγική & σχεδιασμός

Business στρατηγική & σχεδιασμός

Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες σας, εμείς γνωρίζουμε την αγορά υπηρεσιών υγείας.

Η πολύχρονη πείρα μας στο Healthcare Marketing και οι συνεργασίες μας με πολλές εταιρείες και επιστήμονες υγείας εδραιώνει τη μέθοδο Med³ ως μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας. Η διαφορά μας; Οι εξατομικευμένες παροχές επιχειρησιακών και επικοινωνιακών πλάνων στο χώρο Υγείας.

Εκμαιεύουμε τις ανάγκες σας, στοχοποιούμε τις προσδοκίες σας, μεταφράζουμε επικοινωνιακά τις ιατρικές παρόχες σας σε θεραπευτική κάλυψη των ασθενών σας.

Κάντε κλικ στο "+" για να διαβάσετε περισσότερα

Το σημείο εκκίνησης.

Θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε τους στόχους σας και να ορίσετε μια στρατηγική η οποία θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση αυτών. Εντοπισμός νέων πηγών εσόδων για την ιατρική σας επιχείρησή, είσοδος σε νέες αγορές, ή ακόμη και ετοιμασία προς μια στρατηγική εξόδου.

Η διορατικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βέλη στην φαρέτρα κάθε επιτυχημένου brand ή marketing καμπάνιας.

Εκτός και αν έχετε μαντικές ικανότητες και γνωρίζεται τι γίνεται στο μυαλό τον δυνητικών πελατών σας, θα δυσκολευτείτε να τους κάνετε να επιλέξουν εσάς.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τις ιδέες σας μέσω focus groups και σχεδιασμό ερωτηματολογίων μεταξύ πολλών άλλων προτεινόμενων ενεργειών. Επίσης, θα σκαλίσουμε υπάρχουσες έρευνες και στατιστικά στοιχεία για να έχουμε πάντα νέες ιδέες και να αντλήσουμε από αυτές τις πολύτιμες αλήθειες των καταναλωτών.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Καθορισμός στόχων & στρατηγικής
  • Επικοινωνιακή ενημέρωση των ιατρικών παροχών σας στους ασθενείς
  • Προσδιορισμός νέων, συγκεκριμένων target group ασθενών
  • Σε βάθος γνώση των επικοινωνιακών αναγκών των δυνητικών σας πελατών
  • Νέες ιδέες βασισμένες σε έρευνες και ανάλυση στατιστικών στοιχείων
    Παρακαλώ περιμένετε...