Αρχική Ομάδα

Ομάδα

Το τμήμα Web Design, Development & Online Marketing διαθέτει πολύχρονη πείρα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη websites, στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), σε σχεδιασμό και ανάπτυξη mini-sites, SMS και e-mail marketing καθώς και στη διαφήμιση με banners.

Είναι Google-Certified σε διαχείριση Pay Per Click καμπανιών (PPC) και είναι πεπειραμένο σε ανάλυση, διαχείριση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Google Analytics.

Κάθε προωθητική σας κίνηση είναι μετρήσιμη, αναλύεται και βάσει των στατιστικών και της ανάλυσης βελτιστοποίειται για όσον το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Το τμήμα Health Promotion and Marketing αποτελείται απο εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα management και marketing της υγείας, με επιστημονικό υπόβαθρο και πολυετή πείρα στο χώρο.

  • Μεταπτυχιακές σπουδές
  • Πολυετή εμπειρία σε νοσοκομειακά περιβάλλοντα
  • Συνεργασίες με διαφορετικές ειδικότητες επαγγελματιών υγείας-ιατρούς, ψυχολόγους, φυσιοθεραπευές, διατροφολόγους
  • Προσέγγιση ενός ευρέως φάσματος παθήσεων και ασθενών για την εκπαίδευση του, την ενημέρωση του για θέματα υγείας και την προώθηση θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Μέθοδος μας για την υποστήριξη των παροχών health marketing είναι η καταρτισμένη γνώση, τα τεκμηριωμένα επιστημονικά μοντέλα επικοινωνίας ασθενούς-ιατρού, οι τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς του ασθενή, ο σχεδιασμός και η κλινική εφαρμογή ιατρικής καμπάνιας, η πρόγνωση της συμμόρφωσης του ασθενή με την ιατρική πληροφορία, σχεδιασμός ερευνών και στατιστική ανάλυση δεδομένων.

Αξιολόγηση, Ενημέρωση, Εκπαίδευση, Προώθηση είναι οι βασικές αρχές του τμήματος για την ολοκλήρωση της ιατρικής καμπάνιας με στόχο την ολιστική ενημέρωση του ασθενούς σας σε διαφορετικά θέματα υγείας και των θεραπευτικών σας τεχνικών που έχετε να του προσφέρετε.

Το τμήμα Ιατρικού Δημοσιογραφικού Ρεπορτάζ συντονίζεται απο καταξιωμένους στο χώρο δημοσιογράφους με μακρόχρονη εμπειρία στο ρεπορτάζ υγείας, που προωθούν στα ΜΜΕ ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα, παρέχουν συμβουλές για την αρθρογραφία σας, επιμελούνται των κειμένων σας, συντάσσουν δελτία τύπου για την ερευνητική και κλινική σας δραστηριότητα, γυρίζουν το video του ιατρείου σας και ενημερωτικά video ανά παθήσεις και τεχνικών θεραπείας.

    Παρακαλώ περιμένετε...