Digital

600 websites δημιουργούνται κάθε λεπτό

Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης έχει περάσει στον ψηφιακό κόσμο - όλο και περισσότερο - με την πάροδο του χρόνου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δυνητικών πελατών σας κάνουν την έρευνα τους και πληρώνουν μέσω Διαδικτύου.

Οπότε η επιχείρησή σας χρειάζεται μια ισχυρή παρουσία σε κάθε ψηφιακό μέσο – μια παρουσία που φέρνει στην επιφάνεια τις αξίες τις, δημιουργεί μια συνολική διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, εκμεταλλεύεται πολύτιμες ευκαιρίες στα Social Media και – φυσικά - λέει στους δυνητικούς σας πελάτες όλα όσα πρέπει να ξέρουν για τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας με ένα απλό και συναρπαστικό τρόπο.

Κάντε κλικ στο "+" για να διαβάσετε περισσότερα

Η δημιουργία και ανάπτυξη οποιουδήποτε website απαιτεί προσεκτική σκέψη.

Ιδιαίτερα τα websites του ιατρικού τομέα και του χώρου υγείας βρίσκονται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η προώθηση ιατρικών παροχών είναι απαιτητική, το στοχευμένο κοινό μπορεί να διαφέρει πάρα πολύ, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πρέπει επίσης να λαμβάνουμε υπόψη την κυβερνητική νομοθεσία.

Από την πλευρά μας θα παράσχουμε το σχεδιαστικό κομμάτι και την καλλιτεχνική διεύθυνση που χρειάζεστε, μαζί με την ανάπτυξη του website. Και, φυσικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σωστή διαχείριση του περιεχομένου σας.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του website σας θα γίνει με τη μέθοδο Responsive Web Design η οποία έχει πολλαπλά οφέλη:

 • Βελτιωμένη εμπειρία των επισκεπτών του website σας
 • Αυξημένες πωλήσεις και έσοδα
 • Αυξημένη έκθεση στο Google
 • Μείωση στο budget σας λόγω αποφυγής mobile development
 • Αποφυγή διπλού περιεχομένου
 • Αποφυγή ανάλυσης πολλαπλών στατιστικών για διάφορα versions του website σας
 • Βελτιωμένη offline εμπειρία περιήγησης

Το ψηφιακό marketing του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και φαρμακευτικής παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές που, αν εκτελεστεί σωστά, μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο.

Δουλεύουμε με ένα αυξανόμενο αριθμό από brands, προσφέροντας πολλαπλές ψηφιακές λύσεις, από τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και Pay Per Click καμπάνιες (PPC) εως mini-sites, SMS και e-mail marketing καθώς και διαφήμιση με banners.

Μια πρόσφατη εκτίμηση υποδεικνύει ότι σύντομα θα υπάρχουν περισσότερα smartphones από ανθρώπους στον πλανήτη μας.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ερευνούν, περιηγούνται και αγοράζουν ενώ βρίσκονται σε κίνηση, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις καταναλωτικές αγορές.

Η ομάδα μας θα βοηθήσει εσάς και το brand σας να έρθετε πιο κοντά με τον κινητό κόσμο, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας ένα mobile interface ή mobile app το οποίο θα είναι χρηστικό, πιστό στο brand σας και θα δίνει στους χρήστες μια πλούσια, θετική και πραγματικά χρήσιμη εμπειρία.

Τα twitter, Facebook, LinkedIn και οι υπόλοιπες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν πολύτιμα ερείσματα στο brand σας για επικοινωνία και αλληλεπίδραση με την στοχευμένη αγορά σας.

Επιθυμητό είναι - από τις κατευθυντήριες οδηγίες του Healthcare Marketing - να έχετε μια ξεκάθαρη στρατηγική. Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, αλλά τα λάθη είναι φανερά στο κοινό.

Θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας συμβουλεύσουμε, θα δουλέψουμε μαζί σας για την δημιουργία μιας Social Media στρατηγικής και θα διασφαλίσουμε ότι όλες οι ενέργειες είναι σύμφωνες με τις κατευθυντήριες γραμμές του Ιατρικού brand σας.

Ποτέ στο παρελθόν τα brands δεν έχουν επικοινωνήσει τόσο πολύ και τόσο συχνά με το στοχευμένο κοινό τους.

Με το διαδίκτυο και την έλευση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, η επικοινωνία είναι εφικτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχετε άψογη έγγραφη επικοινωνία, λέξεις που κατακτούν το κοινό σας, που διαφοροποιούνται, πείθουν - παραμένοντας πάντα πιστοί στο brand σας.

To ψηφιακό copywriting μας και οι υπηρεσίες SEO θα σας βοηθήσουν να το κάνουμε αυτό, και πολλά άλλα. Πλέον είμαστε σε ετοιμότητα για να γράψουμε σε εξειδικευμένα blogs που έχουν άμεση σχέση με το χώρο Υγείας για να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον για το Ιατρικό brand σας.

Το βίντεο και το πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην έρευνα και την ενημέρωση στο χώρο Υγείας.

Στην πραγματικότητα, μετά το Google, το YouTube είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης - ένας τόπος στον οποίο οι δυνητικοι σας πελάτες μαθαίνουν για το Ιατρικό brand σας, τις παροχές Υγείας, τους ανθρώπους και τις αξίες σας. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο με βίντεο το οποίο θα ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση με την παροχή ιατρικών animations, βίντεο που αφορούν νοσοκομειακές μονάδες, ιατρικά βίντεο και πολλά άλλα.

Η δύναμη της εικόνας είναι πολύ σημαντική.

H ομάδας μας αναλαμβάνει την φωτογράφιση του ιατρείου σας και των ιατρικών παροχών σας.

Μια πραγματικά ποιοτική ψηφιακή παρουσία είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα interface με απλά όμορφο σχεδιασμό.

Πρέπει να είναι διαισθητική στη χρήση, εύκολη στην πλοήγηση και να παρέχετε στους χρήστες μια πλούσια και ανταποδοτική εμπειρία.

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει σε κάθε επίπεδο, από usability tests και user flows μέχρι information architecture και σχεδιασμό wireframes. Επίσης, θα αναλάβουμε τη λεπτομερή ανάλυση του ανταγωνισμού έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η παρουσία σας θα είναι αξιόπιστη, διαχρονική και θα έχει σαφή διαφοροποίηση.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • 20χρονη πείρα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη websites, στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), σε διαχείριση pay per click καμπανιών (PPC), σε σχεδιασμό και ανάπτυξη mini-sites, SMS και e-mail marketing καθώς και στη διαφήμιση με banners.
 • Εξαιρετικά SEO αποτέλεσματα (π.χ. το Medical Psychology website βρίσκεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google search engine σε 50 λέξεις/φράσεις κλειδιά)
 • Πελατολόγιο το οποίο αποτελείται από το ευρύτερο φάσμα του ιατρικού τομέα (ιατρούς, φαρμακευτικές εταιρίες, φυσιοθεραπευτικά κέντρα)
 • Δημιουργία Social Media Στρατηγικής
 • Είμαστε σε ετοιμότητα για να γράψουμε σε εξειδικευμένα blogs που έχουν άμεση σχέση με την αγορά σας, έτσι ώστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον για το brand σας.
 • Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο με βίντεο, το οποίο θα ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση στο website σας, με την παροχή ιατρικών animations, βίντεο που αφορούν νοσοκομειακές μονάδες, ιατρικά βίντεο και πολλά άλλα.
    Παρακαλώ περιμένετε...