Marketing

Marketing

Πως να ξεχωρίσετε

Yπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και πολλές από αυτές δραστηριοποιούνται με αρκετά διαφορετικά brands, με μεγάλη επιτυχία.

Είναι ένας χώρος σχετικά κορεσμένος, «πολύβουος» και δύσκολος στο να συγχωρέσει λάθη. Δεν υπάρχουν εύκολα δεύτερες ευκαιρίες. Αλλά αν γίνει σωστή διαχείριση του marketing, τα οφέλη για την επιχείρηση σας θα είναι τα μέγιστα δυνατά.

 • Επικοινωνιακός σχεδιασμός
 • Media planning
 • Direct marketing
 • Social marketing
 • Design
 • Copywriting
 • Εκθέσεις & ημερίδες

Κάντε κλικ στο "+" για να διαβάσετε περισσότερα

Ως εταιρεία εξειδικευμένη στo Healthcare Marketing και στην επικοινωνία, είμαστε ειδικοί στον σχεδιασμό επικοινωνίας και στη δημιουργία καμπάνιας.

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να εξατομικεύσουμε την επικοινωνία των δεξιοτήτων σας και των ιατρικών παροχών σας. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας, για να δούμε την πορεία που ακολουθεί κάθε ασθενής. Θα αναζητήσουμε συνεργασίες με επιστήμονες υγείας, για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε μια προωθητική καμπάνια Υγείας η οποία αφορά το στοχευμένο κοινό σας και η οποία θα πετύχει τους στόχους που έχετε θέσει για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους ασθενείς σας.

Και επειδή ειδικευόμαστε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν εμπορικό εταίρο που καταλαβαίνει ήδη τον κόσμο σας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, θα χρειαστείτε ευφάνταστο και συναρπαστικό δημιουργικό έτσι ώστε να ξεχωρίσετε από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Τα παραπάνω βέβαια αποτελούν την μισή αλήθεια. Διότι για να είναι αποτελεσματικές οι παραπάνω ενέργειες, θα πρέπει επίσης να προσδιορίσετε τα μέσα και τις θέσεις όπου οι προωθητικές καμπάνιες Υγείας σας θα βρουν το στοχευμένο κοινό σας. Θα σας βοηθήσουμε να κάνετε όλα αυτά - και πολλά άλλα – όσον αφορά έντυπα μέσα, online marketing, σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας, προώθησης μέσω Social Media.

Το Direct marketing είναι συχνά ιδιαίτερα επιτυχημένo για τις επιχειρήσεις της υγειονομικής περίθαλψης, επειδή o πελάτης απαιτεί συχνά υψηλά επίπεδα υποστήριξης.

Και πάνω απ’όλα είναι μετρήσιμο.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, από email marketing (με την βοήθεια της εφαρμογής MailCherry), mobile marketing & telemarketing, σχεδιασμό φυλλαδίων μέχρι παροχή λίστας. Ό,τι χρειάζεστε.

Το social marketing χρησιμοποιείται για να επιφέρει αλλαγές στη συμπεριφορά του κοινού σε βασικά θέματα υγείας, όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία και η κατανάλωση αλκοόλ.

Είναι επίσης μια υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας, από τη βοήθεια μας στο να αποκαλύψετε βασικές γνωστικές και συμπεριφορικές ιδέες, μέχρι το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκστρατείας.

Σας προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα ψηφιακών και offline υπηρεσιών σχεδιασμού.

Και επειδή είμαστε ειδικοί στον τομέα, θα επωφεληθείτε επίσης από το σωστό μίγμα του δημιουργικού ταλέντου και των απαραίτητων γνώσεων που απαιτούνται για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Επιπροσθέτως το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται απόλυτα στην αγορά σας, στο στοχευμένο κοινό σας και τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Στην ομάδα μας διαθέτουμε εξειδικευμένους αρθρογράφους στον τομέας της υγειονομικής περίθαλψης και έτσι θα επωφεληθείτε από πολύ καλές ιδέες και μηνύματα που θα φτάσουν στο στοχευμένο κοινό σας και θα το κάνουν να ενδιαφερθεί για εσάς και θα του κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές εκδηλώσεις που αφορούν τον χώρο της υγείας κάθε χρόνο.

Το κλειδί είναι να γνωρίζετε σε ποιες πρέπει να λάβετε συμμετοχή και τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλίσετε ότι θα έχετε επιστροφή της επένδυσή σας.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας - έτοιμη να βοηθήσει σε όλους τους τομείς, από τον σχεδιασμό και τη διαχείριση του ετήσιου ημερολογίου εκδηλώσεων σας, μέχρι τον σχεδιασμό και την παράδοση των γραφικών του εκθεσιακού σας περιπτέρου.

Μπορούμε επίσης να συμβάλλουμε στη δημιουργία και διαχείριση της καμπάνιας σας, συμποσίων και ημερίδων επιμόρφωσης.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για να εντοπίσουμε που μπορούμε να βρούμε τους κατάλληλους πελάτες για εσάς
 • Θα δημιουργήσουμε μια καμπάνια η οποία αφορά το στοχευμένο κοινό σας και η οποία θα πετύχει τους στόχους που έχετε θέσει.
 • Θα επωφεληθείτε από το σωστό μίγμα του δημιουργικού ταλέντου και των απαραίτητων γνώσεων που απαιτούνται για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.
 • Το τελικό προϊόν θα ανταποκρίνεται απόλυτα στην αγορά σας, στο στοχευμένο κοινό σας και τους επιχειρηματικούς στόχους σας.
 • Στην ομάδα μας διαθέτουμε εξειδικευμένους copywriters στον τομέας της υγειονομικής περίθαλψης και έτσι θα επωφεληθείτε από πολύ καλές ιδέες και μηνύματα που θα φτάσουν στο στοχευμένο κοινό σας και θα το κάνουν να ενδιαφερθεί για εσάς και θα του κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του.
    Παρακαλώ περιμένετε...